Tuesday, 31 July 2012

Macam macam ada...

Kod  :  C201

Kod  :  C202
Cushion covers
Kod    :  C201 & C202
Saiz     :  14" x 14", 17" x 17"
Harga  : RM60, RM65 each (mengikut saiz)
Warna  : Seperti dalam foto atau mengikut citarasa pelanggan


Kod  :  N101
Curtain
Kod    :  N101
Saiz     :  3.13m x 0.64m ('kening')
Harga  :  RM95
Warna  :  Seperti dalam foto atau mengikut citarasa pelanggan


Kod  :  N102

Kod    :  N102
Saiz     :  82" x 60" (saiz untuk 1 pintu)
Harga  :  RM130
Warna  :  Seperti dalam foto atau mengikut citarasa pelanggan


Kod  :  E101
Curtain Tie
Kod    :  E101
Saiz     :  33" x 5"
Harga  :  RM33 sepasang
Warna  :  Seperti dalam foto atau mengikut citarasa pelanggan

28 comments:

  1. cntiknyeee..=)...dtg follow sini..sng kalau2 nk beli=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee...arigato..wait for ur order..heee

      Delete
  2. mak aihhh..cantiknya...kreatif tul..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee...makasih...singgah ler lagi

      Delete
  3. cantik! :)

    mekasih singgah blog saya =)

    ReplyDelete
  4. cantek la...
    terima kasih, coz promo kat saya.. n sudi singgah blog saya..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. nurul husna, emme, fara, myza n lady ayu, thanks sudi balas singgah..hee..

      Delete
  6. wowww cun2 nya..sangat berseni la nur! terus terpikat..tp kena tggu rumah baru nanti la..wiyah cr nur utk deko umh wiyah ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kamsahamnida!!! will be waiting for ur order...hee..

      Delete
  7. Replies
    1. thanks..singgah ler lg..kalo ada yg berkenan jgn lupa order ek..hee

      Delete
  8. Salam, thanks sudi blogwalk kt blog saya... cantik betul bunga2 tu... handmade ke?? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee...makasih..yup buat sendiri..singgah ler lagi..

      Delete
  9. assalamualaikum..
    thanks datang blog walking kat umah saya.. :)
    nice blog.. kratif betul ye.. :) cantek2 belaka kerja tangan ni.. :)

    ReplyDelete
  10. salam.... jenguk sini tgk apa ada...menarik dan sgt cantik...pandai awak buat...

    ReplyDelete
  11. cantiknyer....
    TQ dtg jengah blog saye.
    Tahniah dianugerahkan bakat yg sgt best ni..!!

    ReplyDelete
  12. salam nur...tq dtg blog saya. btw cantikkkkkknye sesangat bunga2 di sini. kalau nak bunga tu yg kuntum2 aja boleh ke order (nak letak kat baju flower girls anak buah kros nak kawin nanti) ?

    ReplyDelete
  13. cantik2 nyaaa....

    ppst: mekasih datang skodeng blog saya~~

    ReplyDelete
  14. semuanye cantik2...pandai awak buat,mmg betul2 tgn ajaib ni..salam kenal dr sy ye.. :)

    ReplyDelete
  15. wahh.. cantik2nya!! memang salute org yang pandai sulam riben ni.. akak baru je nak belajar..
    mekasih ye sudi dtg bertandang ke blog akak..

    ReplyDelete
  16. salam kenal....wah...cantik-cantik semuanya...berbakat sungguh

    ReplyDelete
  17. salam kenal...cantiknya, awak memang berbakat:)

    ReplyDelete
  18. salam kenal n dya follower sini ya..

    ReplyDelete
  19. salam nur, thanks singgah my blog..kreatif la nur ni, semua cantik2..=)

    ReplyDelete