Monday, 21 May 2012

Cushion Cover

Kod  : C101

Kod  :  C102

Kod  :  C103

Kod  :  C104

Kod  :  C105



Kod  :  C106

Kod  :  C107

Kod  :  C108

Kod  :  C109

Kod  :  C110

Kod  :  C111

Kod  :  C112
Kod    :  C101 - C112
Saiz     :  14" x 14", 17" x 17"
Harga  :  RM55, RM 60 each (mengikut saiz)
Warna :  Seperti dalam foto atau mengikut citarasa pelanggan


Kod  :  C113

Kod  :  C114

Kod    :  C113 & C114
Saiz     :  14" x 14", 17" x 17"
Harga  :  RM50, RM 55 each (mengikut saiz)
Warna :  Seperti dalam foto atau mengikut citarasa pelanggan

22 comments:

  1. cantik la hasik kerja tangan awk. good job.
    lawatan balas...

    ReplyDelete
  2. salam nur.. cantik2 hasil tangan nur :)

    ReplyDelete
  3. Cantik sungguh hasil tangan Nur..

    ReplyDelete
  4. wahhh..cantik2..,hmm..xbleh folow ye..hihi

    ReplyDelete
  5. kreatifnya tuan punya tanah nie

    ReplyDelete
  6. k.nor, norsalmi, nurshah, nina, buatbest n tentang kita thanks a lot...heee..harap singgah lg...

    ReplyDelete
  7. Hai...nur...cantiknyer hasil keja awak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. arigato!!!! jgn lupa singgah lg..

      Delete
  8. hasil kerja tangan yg cantik n kreatif lah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks alot..hee..singgah le lg..

      Delete
  9. C104
    wahhh cantiklaaa hasil kerja..
    nak tanya laa kot boleh temapah untuk colour purple
    huhu..nak letak atas katil pair...selalunya ambil berapa..
    nak corak yang sama laa hihi caolour jee tukar
    huhuu...delivery ada kann

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee....thank u...leh nk tukar color...n delivery akan dipos..
      berapa tue ikut permintaan 1 pun boleh tp kalo katil pair tue 2 n above bru cantik kot...terpulang pd citarasa masing2..hee..
      color purple tue utk ganti ros pink or coklat or semua roses nk color purple? kain nk color sama ke leh tukar color len coz dlm stok kain tinggal color light pink

      Delete
  10. Good job Nur...sangat cantik n kreatif hasilnya... mungkin satu hari nanti saya leh tempah kat awak tuk wat hadiah or hiasan rumah...
    ~lawatan balas~

    ReplyDelete
    Replies
    1. arigato...jgn lupa order...heee

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  11. memang cantik dan kemas....buat masa skrg ni, saya baru pindah rumah, barang pun xder lagi...

    http://qaizashop.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. arigato!!! heee...kalo ada yg berkenan nnti, jgn lupa order..

      Delete
  12. cantiknya design dia... :)

    rasa macam nak buat jugak .. hehe

    ReplyDelete